Opšta pravila i uslovi nagradne igre „INTERSPORT poklanja EA FC 25“

  1. Opšte

Ova opšta pravila i uslovi uređuju učešće i sprovođenje nagradne igre „INTERSPORT poklanja EA FC 25“ (u daljem tekstu: nagradna igra), koju organizuje kompanija INTERSPORT Crna Gora, d.o.o., Gojka Garčevića 5, 81400 Nikšić (u daljem tekstu: organizator nagradne igre). Nagradna igra traje od 23.9.2024. do 27.9.2024. (do 12:00 časova) (u daljem tekstu: trajanje nagradne igre), na Instagram stranici organizatora, koja se nalazi na linku: https://www.instagram.com/intersport_cg/.

2. Učešće u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu učestvovati fizička lica sa stalnim prebivalištem u Crnoj Gori, koja su starija od 15 godina, slažu se sa opštim uslovima korišćenja veb stranica INTERSPORT Crna Gora (www.intersport.me) i prihvataju pravila nagradne igre. Maloljetnici stariji od 15 godina mogu učestvovati u nagradnoj igri samo uz izričitu saglasnost roditelja ili staratelja, koji će, u slučaju dobitka, preuzeti nagradu u njihovo ime.

U nagradnoj igri ne mogu učestvovati osobe koje učestvuju u organizaciji nagradne igre ili su zaposlene kod organizatora ili izvođača nagradne igre. Ukoliko takve osobe učestvuju, biće diskvalifikovane.

3. Način učešća

Učesnici mogu učestvovati tako što prate Instagram stranicu https://www.instagram.com/intersport_cg/, lajkuju objavu, u komentaru navedu na kojoj konzoli bi igrali novu igru EA Sports FC 25. i da označe osobu sa kojom će igrati ovu igricu.  Kodovi su dostupni samo za konzole: PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, PC i Nintendo Switch (samo standardna verzija igre). Komentar ispod slike je uslov za učešće. Komentarisanje ili učešće smatra se potpunim prihvatanjem pravila. Višestruke prijave neće biti prihvaćene. Nema kotizacije niti je potrebno izvršiti kupovinu.

4. Izbor ili izvlačenje dobitnika

Izvučeni dobitnik će o nagradi biti obaviješten putem e-maila, te ispod objave na Instagram stranici INTERSPORT CRNA GORA, najkasnije 3 dana od izvlačenja.

5. Nagrada

Iz baze učesnika biće izabran 1 komentar, a autor će dobiti jedan kod za igru EA FC 25 za konzolu navedenu u komentaru. Nagradu nije moguće zamijeniti niti isplatiti njenu novčanu vrijednost.

6. Preuzimanje nagrade

Dobitnik je dužan dostaviti podatke potrebne za dodjelu nagrade (ime, prezime,e mail) u roku od 2 kalendarska dana od prijema obavještenja o dobitku. Ukoliko dobitnik ne dostavi tačne podatke ili ih ne dostavi na vrijeme, gubi pravo na nagradu. Organizator nije obavezan ponovo dodijeliti nagradu.

U slučaju da je dobitnik maloljetna osoba, nagradu preuzima zakonski zastupnik. Dobitnik može da se odrekne nagrade dostavljanjem pisane izjave o odricanju.

7. Izjava o ograničenju odgovornosti organizatora

Organizator i izvođač nagradne igre ne snose odgovornost za:
(i) nefunkcionisanje veb stranice iz bilo kojih razloga,
(ii) netačne ili neadekvatne podatke dostavljene od strane učesnika,
(iii) zloupotrebu sistema od strane učesnika ili trećih lica,
(iv) štetu nastalu korišćenjem nagrade, osim ako ograničenje nije u suprotnosti sa obavezujućim propisima.

8. Zaštita ličnih podataka

Učesnici dostavljaju organizatoru sledeće lične podatke: ime i korisničko ime na društvenoj mreži. Učesnici prihvataju da organizator obrađuje njihove lične podatke u svrhu sprovođenja nagradne igre. Podaci će biti zaštićeni u skladu sa važećim propisima o zaštiti ličnih podataka. Organizator čuva podatke o dobitnicima (ime, adresa, poreski broj) u skladu sa poreskim propisima.

Dobitnik ima pravo zatražiti uvid u svoje podatke, ispravku ili brisanje, kao i pravo na prigovor na obradu podataka.

9. Ostale odredbe

Nagradna igra nije povezana ni na koji način sa kompanijom Meta Ireland Ltd. Podaci se dostavljaju isključivo organizatoru. Pravila nagradne igre su dostupna na veb stranici INTERSPORT Crna Gora tokom trajanja nagradne igre. Organizator zadržava pravo da dopuni ili izmjeni pravila, a izmjene će biti objavljene na istoj stranici.

Nikšić, 18.9.2024.
INTERSPORT Crna Gora, d.o.o