The World‘s Number 1 in Sports Retailing.

Kompanija

IIC-INTERSPORT International Corporation je služba za nabavku i upravljanje grupe INTERSPORT. Sa prometom od preko 10 milijardi i sa više od 5500 prodajnih mesta u 44 zemlje, INTERSPORT je vodeća maloprodajna mreža na svjetskom tržištu sportske odeće, obuće i opreme.


Vizija INTERSPORTA

Godine 1968. udružilo se deset uspešnih nacionalnih trgovačkih organizacija sa zajedničkim ciljem: stvoriti internacionalnu organizaciju koja će kupcima sportske odjeće, obuće i opreme pružiti najveće pogodnosti, povjerenje u trgovca i potpuno zadovoljstvo proizvodom. Na skupštini u Parizu stvoren je INTERSPORT i začet novi svijet razumijevanja sporta.

INTERSPORT se ponosi svojim oznakama i svojim proizvodima koje nudi širom svijeta. U saradnji sa brendovima kao što su ADIDAS, ASICS, ATOMIC ili NIKE, u proširenim kampanjama sa najnovijim proizvodima i najboljim sportistima, obraćamo se milionima ljudi.

Iako je INTERSPORT multinacionalna kompanija, ipak počinje i završava se na lokalnom nivou. To nam omogućava da dosegnemo potrebe i želje svojih kupaca, koji su u svakoj zemlji potpuno različiti. Naše udružene snage na internacionalnom nivou omogućuju nam da ponudimo najnoviju i najnapredniju sportsku opremu, odjeću i obuću, uz stručnu uslugu i savjete. To istovremeno uzima u obzir i individualno preduzetništvo, i idealno je da odgovori na lokalne zahteve.

Hvala vam za vašu stalnu podršku i vjeru u INTERSPORT. Bez naših kupaca ne bismo mogli postati ovo što jesmo danas.


INTERSPORT Crna Gora

Na područiju Crne Gore Interpsort je prisutan od 2008. godine kada je otvoren Intersport Nikšić. Prodavnica je otvorena u sklopu Mex centra u ulici Gojka Garčevića u Nikšiću, gdje se i danas nalazi. Tada je Intersport Crna Gora bio dio firme Mercator CG d.o.o. Godine 2010, otvorena je druga Intersport prodavnica u Crnoj Gori i to u Podgorici. Interpsort Podgorica je trenutno najveća Intersport prodavnica u Crnoj Gori sa preko 400m² prodajnog prostora. 2015. godine su otvorene još 3 prodavnice i to u Herceg Novom, Baru i  Ulcinju. Samim tim, u ovom trenutku Intersport Crna Gora ima 5 prodavnica.

Svojim potrošačima INTERSPORT nudi koncept multibrend i multisport obuće, odjeće i opreme sa najširom ponudom proizvoda za sve vrste sportova, kako rekreativnih tako i profesionalnih. U ponudi INTERSPORT-a zastupljeni su najpoznatiji svjetski brendovi sportske odeće i obuće: Nike, Reebok, Adidas, Salomon, Dolomite, Mizuno, Asics, Protest...kao i ekskluzivni brendovi Intersporta: Etirel, FireFly, Mc Kinley, Energetics, Pro Touch, Tecno Pro, Nakamura. Tu je i ponuda za timske sportove: fudbal, košarku, rukomet, odbojku, zatim sve za zimske sportove: skijanje, klizanje, snowboard; planinarenje, biciklizam, rolanje, plažne sportove, tenis i rekreativne sportove: trčanje, fitnes, plivanje. Za sve ove aktivnosti INTERSPORT nudi najkvalitetnije proizvode izrađene od specijalnih tkanina, tzv. pametnih materijala.

U programu obuće, INTERSPORT nudi brendove Merrell, Asics, Salomon, Mizuno, Adidas, kao i najveći izbor obuće za planinarenje, rekreativno trčanje, slobodnu šetnju. U saradnji sa najvećim svetskim brendovima, INTERSPORT organizuje proizvodnju specijalnih SMU modela, koji se mogu kupiti samo u INTERSPORT-u. Takođe, INTERSPORT nudi i opremu za fitnes, tenis, biciklizam, skijanje, klizanje, planinarenje, kampovanje, odmor u prirodi, koje proizvode renomirani svjetski proizvođači. U ekskluzivne INTERSPORT brendove spadaju Etirel, FireFly, Mc Kinley, Energetics, Pro Touch, Tecno Pro, Nakamura. INTERSPORT može uvek da se pohvali ponudom najnovijih modela iz sezona koje tek dolaze.

Osim izuzetne ponude sportske odjeće, obuće i opreme, INTERSPORT svojim potrošačima uvek nudi specijalne akcijske ponude i popuste, kao i sezonska sniženja.