The World‘s Number 1 in Sports Retailing.

Obaveze prema kupcima

U svakodnevnom radu u kompanijama i trgovinama, kupac zauzima centralno mjesto našeg interesovanja.

Kako bi osigurali najbolju uslugu i podršku, čak i kada ste daleko, mi smo spojeni na međunarodnom nivou, tako da svaki kupac može zatražiti pomoć ili savjet kroz mrežu naših trgovina u svim zemljama, bez obzira gdje ste kupili proizvod.


Stručni savjeti i usluge

Vaše skije su tako "stara škola" da bi na njih bio ponosan Warren Miller. Ove godine ste odlučili da se cijela porodica okuplja na skijalištu Chamonix. A znate da ako se pojavite tamo sa starim skijama, vaša djeca će vas dugo i neumorno ismijavati.

Budući da se od tog vremena dogodilo dosta promjena, ne poznajete najbolje široku ponudu novih skija i njihove tehnologije. Vi osjećate malu neprijatnost pred polazak u kupovinu nove opreme, jer mislite da ćete biti zasuti gomilom informacija. Da li ste se pri kupovini opreme ikada osjećali kao da ste se izgubili?

Dođite u INTERSPORT prodavince – da biste opet zasijali na pravim skijama! Naše prodajno osoblje zna kako da sasluša vaše potrebe i ponudiće vam punu podršku za izbor. Kada se sa novim skijama budete spuštali niz padinu, svi će se okretati za vama. Pokažite im ko ste!


Najbolji izbor najboljih brendova na svetu

Vaša rođaka slavi svoj 10. rođendan. Vi ste joj jedina tetka i stvarno joj želite kupiti nešto lijepo. Postoji samo jedan manji problem s izborom: ona je baš kao i vaš otac, sportista, a vas ne zanima sport i sve što znate o sportu vezano je za vijesti iz sportskih novina. Vi znate da joj više ne možete kupiti lutku ili neku odjeću koju nikada neće ni obući. Naravno niko ne želi kupovati loše ili neadekvatne rođendanske poklone. Pronađite rešenje u INTERSPORTU! Poslužićemo vas jedinstvenim izborom sportske opreme sa najnovijom tehnologijom. A vaši najbliži će zablistati na sportskom terenu!