The World‘s Number 1 in Sports Retailing.

25 godina iskustva u planinarenju

McKINLEY

McKinley oprema za planinarenje na svoj način obezbjeđuje maksimalnu podršku - čak i ako ne, radi se o planini Mckinley, sa najvišim vrhom u Severnoj Americi, koja očarava svojom veličinom i originalnošću. Ovaj prirodni spomenik je simbol slobode i snage prirode, njene divlje ljepote i teškoće sa kojima se suočavaju ljudi koji tamo borave i žive. Ova planina je srce i duša brenda McKinley.

Ona je simbol za našu duboku vezu sa prirodom i posvećenost proizvodima vrhunskog kvaliteta. Ovi proizvodi su rezultat kombinacije  preko 25 godina iskustva u planinarenju i dosta strasti i posvećenosti.

Kao jedan od najvećih dobavljača u Evropi visoko kvalitetna oprema za planinarenje se oslanja na prošlost prirode, kao i na iskustvo i kontakte sa entuzijastima širom sveta koji vole prirodu i planinarenje. To iskustvo nam omogućava da obezbjedimo klijentima prave proizvode za njihove nevjerovatne poduhvate.

McKinley proizvodi su toliko dobro "opremljeni" kako biste dobili pravu vrijednost za svoj novac i stoga nema razloga da se dvoumite da li je vaša odluka kupovine ispravna. Posle više od 25 godina iskustva, možemo se pohvaliti kvalitetom, jer su naši proizvodi uvijek testirani. Srećni smo što smo to mogli da uradimo na mjestu gde je najbolje, gde se osjećamo najviše kao kod kuće: u prirodi.